FOR 22. GANG ARRANGERER BKK GRATIS JULEKONSERT I JOHANNESKIRKEN

adminweb | 19/11/2019 | 0 | Arkiv , Arrangement

Vestland Sivilforsvarsforening|VSFF (tidligere Hordaland Sivilforsvarsforening|HSFF) har også i år fått gleden av å servere 500 liter varm gløgg til gjestene i køen og forsetter en av Bergens fineste tradisjoner i forbindelse med BKK’s julekonsert i Johanneskirken i Bergen, fredag 13. desember og lørdag 14. desember 2019.

Vi trenger frivillige til å hjelpe med serveringen- Konserten er kl. 17:30 og kl. 21:00 på fredag og på lørdag kl. 14.30 og kl. 21:00. Publikum slippes inn i kirken én time før konserten begynner.

Vi serverer gløgg til alle i køen utenfor, og starter utdelingen så fort gløggen har kokt seg ferdig etter vår meget gode og ettertraktede, men dog så «hemmelige» oppskrift. Vi vil starte opp vårt gamle, ærverdige og vedfyrte feltkjøkken på plassen utenfor kirken. De første gjestene stiller seg i kø tidlig begge dagene, så vi trenger deg når du kan, helst begge dagene, eller bare noen timer en av dagene. Ta kontakt på epost juleglogg@vsff.no (eller tlf. 91125399) om du/dere ønsker å være frivillig oppgi navn, telefonnummer og det tidsrommet du kan være tilstede. Du trenger ikke være medlem i VSFF, for vi trenger “gløggkokere”, “gløggere” og “gløggservitører”, så spre dette glade budskapet til hele familien, venner og kjente, og gi oss en hjelpende hånd.

Vi søker deg som ønsker å være med og oppleve førjuls-stemningen på nært hold sammen med oss. Les mer om BKK’s Julekonsert her.

Related Posts

Informasjonsmøte om EGENBEREDSKAP

adminweb | 25/10/2019 | 0

Mandag begynner den landsdekkende egenberedskapsuken 2019. Sammen med politiet, Nordhordland brann og redning, Sivilforsvaret, Vestland Sivilforsvarsforening og Røde Kors, inviterer vi til informasjonsmøte om selvberedskap. Vårt moderne samfunn med all…

OVERSIKT

Arkiv