Tusen takk til de som stilte opp i forbindelse med julegløggserveringen 2018!

adminweb | 07/01/2019 | 0 | Arkiv

Artistene Ingebjørg Bratland, André Søfteland, Halie, Kjetil Møgster & Mari Kvien Brunvoll og Pitsj sørget for magiske musikalske øyeblikk i Johanneskirken når BKK for 21. år på rad inviterte til gratis julekonserter.

– Mange av tilhørerne på julekonsertene våre i Johanneskirken er trofaste og har vært publikum i 21 år. De ivrigste konsertgjengerne kommer og stiller seg i kø utenfor kirkedøren tidlig på ettermiddagen, med termos og varme klær, forteller prosjektleder i BKK, Kjersti Drangevåg.

Konsertene var som alltid gratis, men publikum ble oppfordret til å gi en gave ved utgangen. Gaven går uavkortet til Kirkens Bymisjon i Bergen. Etter fem fullsatte konserter med artister i toppklasse har vestlendingene i år bidratt med 195 565 kroner – en fantastisk gave til Bamsehiet! Gjennom årene har julekonsertene brakt inn nærmere 4,5 millioner til dette tiltaket, som er et åpent møtested for barn opp til 12 år sammen med en omsorgsperson. Her møtes voksne og barn til felles middag, lek, samvær og ulike aktiviteter.

– Dette er utrolig stas! Mange av familiene på Bamsehiet mangler eller har skjøre nettverk. Denne gaven muliggjør gode opplevelser og aktiviteter sammen med andre familier. Hjertelig takk, sier tiltaksleder Åse Tveit Christiansen.

– Jeg synes at denne årlige folkegaven, som det jo har blitt, er julen på sitt aller beste. Jeg må bare igjen si hjertelig takk, sier leder for Kirkens Bymisjon i Bergen, Arne Lynngård.

For BKK sin del er dette en viktig del av samfunnsoppdraget. Det er fint å kunne kombinere julestemning med noe skikkelig meningsfylt. Vi vil takke alle dere som møtte opp på årets julekonserter og bidro til en flott førjulsstund i Johanneskirken.

Staben i Hordaland Sivilforsvarsforening|HSFF takker alle de som var med og bidro til og servere varm julegløgg til de ventende konsertdeltakerne. Det ble servert er stor mengde med julegløgg fra vårt, feltkjøkken fra 1950 som går på god gammeldags vedfyring! Vi takker også for et godt samarbeid med BKK og takker for denne gang.

Originalt skrevet av BKK artikkelen finner du her 

Related Posts

OVERSIKT

Arkiv

Arkiv