Vi har stort fokus på egenberedskap og i den anledning, ønsker vi og sette fokuset på lading om natten av ELEKTRISKE ARTIKLER.

adminweb | 11/02/2020 | 0 | Nyheter

Vi har stor fokus på egenberedskap og i den forbindelse ønsker vi og sette fokus på det med og lade elektriske artikler om natten grunnen er for det har oppstått en brann i elsparkesykkel 2 ganger på 2 dager, det sier noe om hvor farlig det kan være og la slike ting lades uten tilsyn.

– Det enten det dreier seg om elsparkesykler, mobiltelefoner eller andre ting. Vi fraråder sterkt lading av elektriske artikler når folk sover, sier brannvesenet i Bergen.

Litt fakta om elsparkesykkel:

Et el-løperhjul har litium-ion batterier, som er følsomme for slag, temperaturer og overbelastning. Det kan avgi brannfarlige gasser og ta fyr dersom de kortslutter.

Brannvesenet anbefaler at lading av el-løperhjul skjer på et sted der man kan oppdage eventuelle branntilløp tidlig, at de ikke lades om natten, men mer eller mindre under oppsyn og at alle rømningsveier til enhver tid må være tilgjengelig. Artikkelen ble først skrevet og omtalt av nettstedet 24/7 NYHETER.NO Les hele artikkelen her

Related Posts

Nyhetsbrev mai 2022

adminweb | 03/05/2022 | 0

Kransenedleggelse Det blir kransenedleggelse søndag den 8. mai 2022 kl. 12.30 i minnelunden ved Holen skole, Laksevåg. Dette gjør vi i samarbeid med Hordaland Sivilforsvarsdistrikt og Laksevåg kulturhistoriske museum. Årsmøte…

OVERSIKT

Arkiv

Arkiv