– VSFF er interessert å komme i kontakt med lag, foreninger

adminweb | 08/02/2020 | 0 | Nyheter

VSFF er interessert å komme i kontakt med lag, foreninger, Lions, Rotary, Kiwani, Seniorsentra og  flere som vi ha besøk av VSFF til en foredrag som omhandler hva enhver familie bør tenke på, samt ha i hus om en krise skulle inntreffe.

– Vi lever nå i et trygt og stabilt samfunn der vi er vant til at det meste fungerer som det skal. Livet i Norge er imidlertid helt avhengig av blant annet strøm, vann og internett – og nettopp det er vår største sårbarhet, (DSB, «Du er en del av Norges beredskap», Råd om egenberedskap). Det er i denne anledning vi kontakter deg, da VSFF har som mål å bli en preferert forening innen det forebyggende arbeidet innen den sivile beredskapen på Vestlandet.

– Dette blir stadig viktigere og viktigere da uværet, naturhendelser, sabotasje, tekniske problemer, terror eller krigshandlinger kan gi oss store utfordringer ved f.eks. ras, stengte veier, vannlekkasjer, vannstopp i hjemmene, strømstans, så hvordan skal vi forholde oss når krisen rammer oss over litt tid (72 timer).

Dette er ikke ment som skremsel eller gi utrygghet i sivilbefolkningen, men som informasjon og faktaopplysning dersom en krise rammer deg.

VSFF har den kunnskap som trengs til å gi enkeltpersoner, familier, borettslag/sameier, senior sentre, sentra, foreninger og lag av ymse slag, til å bevisstgjøre hva som trengs i egenberedskap dersom krisen rammer en selv.

– Ta kontakt (telefon eller post@vsff.no), så finner vi en dag som passer.

Related Posts

Nyhetsbrev mai 2022

adminweb | 03/05/2022 | 0

Kransenedleggelse Det blir kransenedleggelse søndag den 8. mai 2022 kl. 12.30 i minnelunden ved Holen skole, Laksevåg. Dette gjør vi i samarbeid med Hordaland Sivilforsvarsdistrikt og Laksevåg kulturhistoriske museum. Årsmøte…

OVERSIKT

Arkiv

Arkiv